Největší srbské energetice pomáháme se zhodnocením a dekarbonizací portfolia

ORGREZ se v roli partnera společnosti KPMG od začátku roku účastní projektu zásadního reengineeringu společnosti Elektroprivreda Srbie (EPS), energetické společnosti vlastněné srbskou vládou, která se svými aktivitami v oblasti těžby, výroby, dodávek, distribuce a obchodu s elektrickou energií představuje hospodářskou a energetickou páteř a zároveň největší společnost této země.

Největší srbské energetice pomáháme se zhodnocením a dekarbonizací portfolia

ORGREZ má na starosti jednu z významných částí projektu, a to Generation and Mining. V rámci ní nastavuje procesy společnosti v oblasti výroby a těžby tak, aby alokace peněz byla co nejefektivnější, zavádí řízení provozních rizik, nastavuje spolupráci s tradingem a EPS týmem, to vše s cílem maximálního zhodnocení stávajícího portfolia a transformace směrem k dekarbonizaci.

Pro tento typ služby byl pod mateřskou společností ORGREZ GROUP vytvořen tým specialistů, který navazuje na služby technického poradenství a zabývá se maximálním využitím stávajících portfolií před dekarbonizací. „Pro zákazníky vytváříme plány maximálního zhodnocení stávajícího portfolia a navrhujeme efektivní cestu jeho transformace směrem k dekarbonizaci. Efektivně, ekonomicky, ekologicky,“ představuje službu Vladimír Hlavinka, majitel a CEO skupiny ORGREZ.

Na základě detailní znalosti výrobního portfolia, procesů ve výrobě, investicích a tradingu ORGREZ zákazníkům předkládá optimální varianty provozování stávajícího portfolia a nejvhodnější varianty změny výrobního portfolia směrem k dekarbonizaci. „Jednoduše radíme, jak maximálně zužitkovat stávající zdroje a v pravý čas provést transformaci,“ shrnuje Vladimír Hlavinka.

Další články

No items found.